Masuk Salam Perantauan Beb

Salam,

Baru-baru ini masa bercuti di Malaysia, aku ada hantar email kat salam perantauan utusan.com.my, kononnya nak buat ucapan rayalah kat family nun jauh di malaysia sana. Padahal raya kat malaysia je baru ni. Masa mula-mula hantar haritu, cek gak seminggu dua minggu lepas tu, tapi tak keluar-keluar juga. Masa tu dah give up abes la tak masuk.

Baru ni, tiba2 je ada orang email aku, kata nak berkenalan. Dia dapat emel aku dari salam perantauan. Ada peminat beb. Huahua. Bukan senang nak dapat gambar solo masuk salam perantauan ni. Selalunya diorang akan bagi yang group besar je. Ni screen shot die :

Untitsfdfled

Ni link die – Klik disini ya, jangan malu-malu.

Moral : kalau korang ada gambar luar negara ke, ke dalam negara tapi nampak macam luar negara or gambar ngan mat saleh, try je hantar, goreng2 je dok paris ke bulgaria ke. Jahat pulak tips ni.

sentiment_dunker

Leeds

18 October 2009

Advertisements

4 Comments

Filed under Pengalamana

4 responses to “Masuk Salam Perantauan Beb

  1. Farhan Al-Karim

    gegegegegege…tahniah kerana berjaya mempublishkan diri di newspaper..glemer kwn aku ni..aku bangga…geggegegege…..

    p/s: sp yg nk berkenalan dgn ko tu?..cung x?..gegegeg..

  2. firstly, aku suke egegegege ko tu.. huahua.. manela aku tau cun ke tak, emel je kot.. kalau lawa pon, ape aku boleh buat.. tknak aku membabi buta tekel orang.. kene ade skill beb.. u know better bab2 ni kan.. haha.. anywy thnx for droping by.. =)

  3. aini

    hahah! ingatkan laki je nk kenal2 dr salam perantauan. rupenye perempuan pon ade gak.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s