Iphone 3G

Salam,

Atas permintaan ramai, aku tunjukkan Iphone terbaru aku kat sini. Taknak  tunjuk kat facebook, nampak sangat la nak show off. Kat blog tak lah ramai sangat yang tengok. Member2 blog je la. So, enjoy gambar di bawah. Wallpaper sekolah rendah aku tu. Sebab ramai blogmate budak SKTT. So kira tribute untuk diorgla. Haha.

Anyway, saja je nak bagitau, yang aku tgh seronok ni. Manutd baru menang againts Wolfsburg (German Champion) lepas comeback. Cayalah manutd!! Glory-Glory Manutd..!!

Cheers.

sentiment_dunker

Leeds

30/09/2209

Advertisements

8 Comments

Filed under Layan

8 responses to “Iphone 3G

  1. oit….salam thaha..cun ko nyer i-phone…kat sana murah lek….tak kan makan sorang? bawak2 la kat kengkawan kat sini….huhuhuhu~

  2. wajib kau belikan utk aku satu beb..xkira!!!

  3. ena

    Salam thaha,

    Woot! Woot! Iphone 3G ke 3GS? hehe.
    Nih rasa nak trade in iphone 2G nih 😛
    Nipis sket kan yg baru nih?

    Eid Mubarak!Semoga berjaya!

  4. Yaszaa ena, aku pkai 3G je, sbb hrga die dh jatuh mse 3Gs kluar.. compare ngn 2G mmg iphone 3G by far better.. dulu pkai 2G gak, so taula.. Huhu.. bntuk 3G kecik sikit..

  5. wow! siap ade walpaper logo sktt! mane dpt tu? nak jugak. bluetooth eh?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s