Surat untuk Cikgu Nordin & Kad Raya

Photobucket

Salam,

Tujuan aku menulis post kali ini untuk memberitahu dan meminta izin rakan-rakan SKTT 1998 sekalian untuk aku mnghantar surat kepada cikgu Nordin. Beserta dalam surat tu, ada DVD (gambar gathering) dan kad raya. Ini semua atas idea Cik Zaridatul Aini dari Melbourne (credit to her on her idea). Memandangkan aku tengah cuti dan free sekarang ni, aku volunteer bagi pihak korang untuk menghantar kad raya dan DVD ini kepada beliau. Diharap kepada rakan2 SKTT 1998 yang membaca bagitau la ek kat sape2 yang tak membaca blog ini. Dan redha je la atas cacat cela hantaran aku ni ek.. =P

Berikut adalah gambar-gambar yang berkenaan :

cheers,

sentiment_dunker

ampang

Advertisements

14 Comments

Filed under Pengalamana

14 responses to “Surat untuk Cikgu Nordin & Kad Raya

  1. Mr.Clueless

    erm…erm..segan ar…..ngee..~

  2. bro…gila bagus kau..
    timekasih ye for the kad raya utk cikgu nordin..
    nnt kita g serbu umah dia plak..hoho

  3. nak puji, puji aini, die yang bg idea and suruh aku.. aku ni tkde bnde pon..

  4. aca

    aduhai.. xlehla tgk gmbr cikgu ni. rse rindu je ngan zaman dlu. huhu

  5. aini

    rindu zaman comot2 ke?

  6. mule dah perbualan 2 merpati sejoli.. haha

  7. aca

    @aini
    zaman sume org comot, innocent n kurus:P

    @thaha
    2 gagak sejoli laa..

  8. aca…’innocent’ tu bole terima..
    PERLU LA ‘KURUS’ KAN???!!!!!

  9. ”kurus” is a snsitive word for ikmal.. haha

  10. aca

    alaa.. aku patut ganti dgn “comel”…

  11. aini

    huhu! “kurus”! sensitif la niiiii.

  12. wan nf

    bgs2.. tq thaha n aini đŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s