Gathering Alumni SKTT 98 & Tribute

Salam,

Pada 5 September 2009, Alumni SKTT 08 telah mengadakan iftar bersama setelah 11 tahun tidak berjumpa. Sorang-sorang muka dah berubah. Ada yang dah kahwin (tahniah yee..!!), ada yang akan kahwin (sorry aku tk dapat nak datang weeding korg, krn patik berangkat ke bumi UK selama setahun) dan ada juga masih single. Ada yang membesar, memanjang, melebar dan menebal. Ada juga yang tak berubah langsung. Macam2 la.

Anyway, thanx to all those who came, it was really awesome. For those who were not, takpe, insyaALLAH, well meet again in the next occassion (wedding or gathering). To Ejoy, my childhood best buddy, aku bersangat-sangat terima kasih dekat ko, sebab membuat cuti summer 3 bulan aku ni berisi, jadi driver aku kemana2 (taun depan aku bawak ko plak naik Civic aku, haha), lepak maple flashback cite lame2, tgk gambar lame2. Takpe2 nanti sebelum balik aku ade bende nak bagi ko (ko pon tau dah kan).

Tak lupe juga kepada organiser bersama Cik Wan NF (bile puan ni??), Pakcik Farhan dan Pakcik Ikmal Hisyam kerana berhempas pulas menganjurkan gathering tersebut. dan juga rakan2 Facebook dan YM, terima kasih juga kerana melayan karenah diri ini.  Tak lupa juga yang wish birthday (perlu ke bgtau, huhu). Aku akan berangkat ke UK pada 25 September 2009, InsyaALLAH untuk final year dah, July tahun depan aku akan balik. dgn segulung ijazah bujang.

Sape2 nak kawen tu, nak request, walaupon korg tau aku tk datang, jemput je aku ye, terubat sikit  hati ni, huhu.

Berikut adalah gambar-gambar kami semasa hari tersebut :

Cheers,

sentiment_dunker/ ibnulatef

Ampang,

7 September 2009 (my 23rd)

Advertisements

5 Comments

Filed under Pengalamana

5 responses to “Gathering Alumni SKTT 98 & Tribute

  1. Sure je nak bagitahu birthday kau kan?haha

    aku suka ayat : membesar, memanjang, melebar dan menebal. Ada juga yang tak berubah langsung.

    ahahaha..agak siut aje.. :p

  2. wan nf

    wah. ejoy nk dpt bnde b4 blk?? nk jgk!! hepi bsde to u.. smoge pjg umur murah rezeki n sihat sokmo.. oo.. pulang taun dpn besame sgulung ijazah n seorg zaujah ye? chaiyok2!! 😀

  3. akmal: thanx3, aku ikhlas la.. nak berterima kasih.. bukan nak bgtau bday aku la.. (tpkan smbil mnyelam minum la air)…

    wan : thanx3, seorg zaujah? insyaALLAH, ala, kat msia pon ramai kan, tk dpt kan sane, boleh cari kt msia, tk risaula.. haha =)

  4. wan nf

    sme nk kawen taun dpn. jeles nye hakuuuu….!!

  5. lorr.. jeles kebendenya, abes ko tu tak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s